Van Badkamer Tegels Tot Tuintegels

Vloertegels zijn er in alle denkbare kleuren, afmetingen, stijlen en materialen. En dat is maar goed ook, want zo is er altijd een tegelsoort die past bij jouw smaak en budget. Toch is er een specifieke tegelsoort die met kop en schouders boven de andere verkrijgbare soorten uitsteekt. Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tegels zijn de zogenoemde keramische tegels. Dit is een oersterk materiaal met fantastische eigenschappen. Daarnaast zijn deze tegels niet alleen oerdegelijk, maar ook nog eens prachtig om te zien. Niet zo gek dan ook dat steeds meer mensen kiezen voor deze populaire tegelsoort.

 

Keramische tuintegels

 

Een van de trends van het moment zijn keramische terras- en tuintegels. Ze zijn verkrijgbaar in een natuursteenlook of houtlook. Ze hebben dus de uitstraling van echt natuursteen of hout, maar dan zonder het extra onderhoud en speciale reiniging die deze materialen nodig hebben. Het grote voordeel van keramische tegels is namelijk dat deze onderhoudsvrij zijn en je niet bang hoeft te zijn voor krassen, kromtrekken of vochtplekken. Ook vorst heeft geen invloed op dit sterke materiaal. Wist je dat het ook mogelijk is om op je terras dezelfde tegels te plaatsen als je in je woning hebt? Zo kun je het terras als het ware bij de woonkamer trekken en ontstaat er een groot en mooi geheel.

 

Badkamer tegels

 

Van natuursteen tot mozaïek tegels en van wandstrips tot decortegels. Je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedere wand en vloer is er een geschikte tegel. Heb je een kleine badkamer, kies dan voor extra grote badkamer tegels van 90 x 90 cm bijvoorbeeld. Een groter formaat tegels zal de badkamerruimte optisch groter doen lijken. Wil je juist wat kleur toevoegen, kies dan voor vrolijke mozaïektegels of decortegels met een motief of print. Je kunt hiervan een smalle strook op de wanden aanbrengen, maar je kunt er ook voor kiezen om 1 wand hiermee volledig te betegelen. Door het toevoegen van kleur en het variëren in materialen en structuren ontstaat er een unieke look en creëer je jouw persoonlijke sfeer.

Plaats een reactie