Van Badkamertegels Tot Showroomkeukens: Altijd Scherp Geprijsd

Toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Of misschien zijn beiden wel toe aan een opknapbeurt. Hoe dan ook is het een grote klus waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Want welke stijl past bij je? Wat is de beste indeling, naar welke winkel ga je toe en heel belangrijk, wat is je budget?

 

Nieuwe badkamer

 

Wanneer je je badkamer compleet wilt vernieuwen dien je eerst goed na te denken over bovenstaande punten. Pas wanneer je weet wat je zoekt en wat je eraan kunt uitgeven, kun je bepalen naar welke badkamerzaak je gaat. Wanneer je het erg moeilijk vindt om te bepalen welk sanitair en welke indeling het beste past in de daarvoor beschikbare ruimte, vraag dan een verkoopadviseur om je hierbij te helpen. Een goede adviseur zal je vragen naar de afmeting van je badkamerruimte en je verdere wensen en je budget. Vervolgens kun je samen een 3D ontwerp maken om zo tot de perfecte indeling te komen.

 

De tegels

 

Natuurlijk is het sanitair van essentieel belang, maar ook de badkamertegels zijn een belangrijk onderdeel. Zorg ervoor dat zowel de vloer- als de wandtegels goed bij elkaar passen. Zo ontstaat er een mooi geheel. Je kunt diverse kleuren, materialen en formaten met elkaar combineren, zolang deze maar mooi op elkaar aansluiten. Verder is een handige tip in een kleine badkamerruimte te kiezen voor een extra groot formaat badkamertegels. Deze zullen de ruimte optisch groter doen lijken.

 

Nieuwe keuken

 

Wanneer je op zoek bent naar een gloednieuwe keuken en je droomt van een keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en luxe, dan kom je wellicht bedrogen uit. Want aan zo’n droomkeuken hangt natuurlijk ook een fors prijskaartje. Door te kiezen voor showroomkeukens los je dit probleem eenvoudig op. Showroomkeukens zijn ook nieuw, maar kunnen doordat deze lange tijd in de showroom hebben gestaan niet meer voor de nieuwprijs verkocht worden. Ze worden dus aangeboden met een fikse korting. Op die manier bespaar je jezelf een hoop geld wat het mogelijk maakt alsnog extra luxe apparatuur aan e schaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *